• UEBB 2019

UEBB 2019 Union Europèenne du Berger de Brie

SPONSORER/SPONSORS

UEBB FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN I SVERIGE 1-2 JUNI 2019 OCH VI BEHÖVER DIG!
 

UEBB, Union Européenne du Berger de Brie, är förkortningen för den Europeiska Briard Unionen som bildades 1995 i Österrike av några Briardklubbar ute i Europa. Huvudsyftet var att förena sig och skapa ett erfarenhetsutbyte inom avel, hälsa, mentalitet och arbetsegenskaper. Att skapa gemensamma riktlinjer för domarkåren fanns också med på agendan. Trots namnet är alla Briardklubbar i hela världen välkomna till UEBB.

Varje år arrangeras det en utställning och en sk Selection* (avelsutvärdering) i något av de länder som är medlemmar i unionen. I år är Holland värd för UEBB, 16-17 Juni, och nästa år 1-2 Juni (Kristi himmelsfärdshelgen) har Sverige fått den stora äran att vara arrangör för första gången i världshistorien,

Vårt mål är att alla långväga gäster, från långt upp i Sverige till långt ner i Tyskland, skall tycka efter denna helg att det var värt varenda krona & kilometer att komma hit till oss och delta i detta evenemang och därför behöver vi just dig!

Vi behöver er alla, på alla sätt och vis. Både under förberedelserna och under själva evenemanget. Vi kommer att behöva både hjärnkraft och handkraft. Vi kommer säkert också behöva era män, fruar, barn, vänner, kusiner - ja, hela släkten helt enkelt. Man kan göra mycket utan specialkunskap om hundar eller hundutställningar.

Arrangemanget kommer att gå av stapeln i Malmö, Malmö BK, i anslutning till Sibbarps camping

Tänkta arbetsgrupper som består av varsin gruppansvarig är:

  • Utställningsgruppen
  • Karaktärstestgruppen
  • Platsgruppen
  • Serveringsgruppen
  • Administrationsgruppen
  • Marknadsgruppen

Om du vill vara behjälplig i någon form maila mig på anna@punkpollux.com, märk gärna mailet UEBB!

*läs mer om Selection under Selectionée