Klubbansvariga

Inger Karlsson

Ledamot 2, tf sekreterare
Anna-Karin Norlander

Jag heter Anna-Karin Norlander och bor i Falun med min lilla familj. Jag har haft hundar sedan 1991 och briarder sedan 2009. Nu har jag en hane på heltid och en tik på deltid, och vi roar oss mest med lydnad, rallylydnad och spår. Att inte bara träna utan också tävla hund är ett ganska nytt intresse. Med tidigare hundar har jag bland annat sysslat med utställning, haft avelshane och tränat agility, så hundintresset är brett och stort men det är svårt att hinna allt samtidigt även om jag helst skulle vilja.
När jag inte sysslar med hundar jobbar jag som psykolog, och har också varit med och skrivit en bok om relationer. Jag tycker det är intressant med föreningsarbete och sitter också som sekreterare i mitt SBK-distrikt. Jag tycker verkligen att det är roligt att nu få arbeta för Briardklubben, för våra medlemmar och för våra härliga raser!

Ledamot 3, tf vice ordförande

Peter Sjöberg
ordforande@svenskabriardklubben.se

Vår familj har alltid en konstant andel fyrbenta medlemmar. Vi började med schäfer men gick sedan vidare till bearded collie och även en leonberger fick en plats hos oss. Vår första picard köpte vi 2007 och sedan kom en tik till ganska snart därpå. För tillfället har vi en picardtik från Nederländerna, Na'ila. Nyaste tillskottet i familjen är en liten tibbe, tibetansk spaniel, till dottern. Det är mest min fru, Erika, som tränar hundarna i främst bruksgrenar men jag brukar hänga på som figurant och sällskap. Hundmys i soffan är lite mer min grej och det är alltid två stycken som hakar på.

Suppleant 1

Suppleant 2
Carina Andreasson

Suppleant 3