Medlemskap i Avelsavdelning för Briard (AfBd)

För att bli medlem i Svenska Briardklubben SBK's avelsavdelning för briard (AfBd) fordras också medlemskap i Svenska Brukshundklubben (SBK). OBS! Detta gäller alltså endast SBK, inte SKK (Svenska Kennelklubben).

Helbetalande: 620:- (Om du ej redan är medlem i SBK).
Delbetalande: 220:- (Om du redan ÄR medlem i SBK).

Gäller från och med 2014-01-01.

Fyll i och skicka in formuläret nedan.

Avgiften sätts in på: Pg 83 80 46-1 med följande uppgifter:
Ditt namn, fullständigt personnummer, adress, telefonnummer, mailadress och för vad betalningen avser, tydligt angivet i rutan "Meddelande till betalningsmottagaren". För enklare adm. på SBKs nya medlemssystem skicka även ett mail med uppgifter till medlem@svenskabriardklubben.se.

Har du frågor kring medlemsskap i Svenska Briardklubben? Skicka i så fall ett mail till
medlem@svenskabriardklubben.se

Fungerar inte formuläret som det ska?
Kontakta i så fall oss via
webmaster@svenskabriardklubben.se

Medlemsskapsformulär

• Fullbetalande om man inte redan är med i en SBK ansluten klubb. Delbetalande om man redan är medlem i SBK ansluten klubb
  • Om du redan är medlem i SBK vänligen fyll i ditt medlemsnummer.