PR

Arbetsgruppen som arbetar med att marknadsföra våra raser!

Vad gör vi i AG PR?

Denna arbetsgrupp har som fokus att marknadsföra våra raser! Detta innebär bland annat att stå i monter på exempelvis Hundmässan i Stockholm där vi visar upp rasrepresentanter och pratar med nyfikna om vad just våra raser kan göra. Vi deltar även i rasparader och skapar material som kan användas för just marknadsföring av rasen!

Gå med i AG PR!

Vill du hjälpa oss att marknadsföra Briarder och Berger Picarder? Hör i så fall av dig till oss på styrelsen@svenskabriardklubben.se!

Vill Du få en gratisbiljett till Stockholms Hundmässa 8-9 december?

Svenska Briardklubben kommer att ha en rasmonter för Picard och Briard under den helgen och nu söker vi Briarder och Picarder som har lust att representera rasen några timmar någon av dagarna. Som tack får du en gratis biljett till Mässan den dagen du jobbar. Har du anmält till utställningen går du in gratis på din nummerlapp.

Maila ditt namn, adress, telefon nr, vilken dag och ungefär vilka tider som passar dig bäst.

Mässans öppettider båda dagarna är 07.00 - 18.30

BRIARD: då mailar du Anna Jonsson på anna@punkpollux.com
PICARD: då mailar du Leif Nordstrand på skogsorvar@gmail.com

SÖKES: Filmer på arbetande briarder och picarder!

Ansvarig för rasklubbsmontern på Älvsjömässan i december vill göra en filmloop som ska rulla under dagarna. Han önskar bidrag med arbetande briarder och picarder i så många grenar som möjligt!

Vill du dela med dig, var snäll och skicka direkt till Leif Nordstrand!
E-post: skogsorvar@gmail.com

Relativt små raser

Då både briarden, men främst picarden, är väldigt små raser sett till antalet invidider, så är det viktigt att vi syns och marknadsför våra raser. Detta för att fler ska få vet mer om hur det är att leva med och arbeta med Briard och Picard, för vi vill ju att så många som möjligt ska få chansen att uppleva detta!

Vi försöker synas på sådana tillställningar som My Dog i Göteborg och Stockholms hundmässa, där Du kan träffa oss i vår rasmonter.

Vakant
pr@svenskabriardklubben.se