PR

Arbetsgruppen som arbetar med att marknadsföra våra raser!

Relativt små raser

Då både briarden, men främst picarden, är väldigt små raser sett till antalet invidider, så är det viktigt att vi syns och marknadsför våra raser. Detta för att fler ska få vet mer om hur det är att leva med och arbeta med Briard och Picard, för vi vill ju att så många som möjligt ska få chansen att uppleva detta!

Vi försöker synas på sådana tillställningar som My Dog i Göteborg och Stockholms hundmässa, där Du kan träffa oss i vår rasmonter.

Vill du vara med och marknadsföra vår ras? Hör i så fall av dig till oss på styrelsen@svenskabriardklubben.se

SÖKES: Filmer på arbetande briarder och picarder!

Ansvarig för rasklubbsmontern på Älvsjömässan i december vill göra en filmloop som ska rulla under dagarna. Han önskar bidrag med arbetande briarder och picarder i så många grenar som möjligt!

Vill du dela med dig, var snäll och skicka direkt till Leif Nordstrand!
E-post: skogsorvar@gmail.com

Vakant